SELAMAT BERKUNJUNG KE HALAMANKU...

Khamis, 5 September 2013

PEMBLOG YANG SETIA


Setiap kali Mak ke udara, pemblog yang akan mula-mula tinggalkan jejaknya di ruangan ulasan Mak tak lain tak bukan adalah empunya blog "TWO SOULS BECOME ONE", AWESOME sangat bagi Mak.

Terima kasih Norzakiah Hanum @ Anum.

Walaupun Mak sekarang sudah kurang aktif beri komen di setiap n3nya, tapi Anum tetap setia seperti mula-mula Mak berblog. Kesetian Anum pada blog Mak sangat Mak hormati. Walaupun Anum tak beri ulasan panjang tetapi Anumlah pendorong bagi Mak untuk teruskan mengemaskini n3 Mak.

Kadang-kadang Mak terfikir juga, apa yang Mak tuliskan di blog Mak ni ada ke pemblog yang sudi nak singgah dan sama-sama nak mengongsikan bicara hati Mak.

Tapi bila ada insan-insan setia seperti Anum ni bermakna masih "valid' blog Mak.

Kepada pemblog setia yang lain, Mak tetap mengingati kalian juga cuma n3 kali ini Mak nak "highlight" nama Anum yang masih "single". Kepada Anum semoga ALLAH akan menemukan jodoh Anum. Jika tidak di dunia ini yang pasti di akhirat nanti kita akan bertemu dengan jodoh kita yang sebenar-benarnya. Mudah-mudahan kita semua bakal bertemu di Syurga Abadi. AAMIIIIN.




3 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

amin

hainom OKje berkata...

betul tu Anum mmg selalu singgah kalau dia tak de exam walaupun hanya komen satu perkataan hehe...kan Anum kan...

Kesuma Angsana berkata...

Anum tu mmg rajin sungguh menyinggah !