SELAMAT BERKUNJUNG KE HALAMANKU...

Sabtu, 8 Disember 2012

Sahabat Di Hatiku

Ikutkan....sambung tidur lagi pun tak apa sekarang ni.....
Ye la sarapan dah siap sediakan....nasi goreng biasa dan teh o...
Lagi pulak semalam tidur agak lewat juga...sambil sediakan sarapan pun mata rasa berat je...badan pun rasa lemah juga....
Tapi....kubatalkan saja hajat nak sambung tidur...
Nak menyapa pengikut tegar AKS yang kedua awal.....di celah kehidupan....sahabat lama yang kukenali di ITM Melaka.....yang merangkap jurupandu aku nak menghasilkan blog. Sebelum ni sahabatku ini muncul dengan catatan pendek....tapi sekarang telah bertukar kepada di celah kehidupan....sahabatku ini juga aktif mengemaskini laman muka bukunya.....bersama-sama budak bulu-bulunya dan keluarganya....banyak perkara tentang kehidupannya yang dapat dikongsikan......as salam.....kak intan, teruskan berkarya....saya pembaca tegar blog kak....

Untuk pengikut ketiga awal blogku...sharing is caring, lama sudah nida menyepi....sibuk uruskan anak-anak dan kerjaya ye...sharing is charing, juga sahabat lamaku waktu di ITM Melaka....yang merangkap jurupandu aku nak berlaman muka buku....

Insan-insan yang berjasa memang patut kita kenang jasanya....insan-insan yang pernah menjadi sahabat memang patut kita teruskan silaturrahimnya..

2 ulasan:

hainom OKje berkata...

Kalau attachkan URL dia lagi bagus La!

nor laila berkata...

hainom OKje, kes tak ingat...tapi awak boleh dapatkan di senarai blog saya tu.