SELAMAT BERKUNJUNG KE HALAMANKU...

Isnin, 11 Februari 2013

PERKENALAN DAN PERSAHABATAN YANG MENJALINKAN UKHWAH

Kenangan indah setelah bergelar emak-emak....

Tiada apa yang dapat menjadi keseronokan dan keindahan dalam hidup ini setelah berstatuskan emak selain daripada mengisi masa dengan sesuatu yang bercorak ilmiah.

Kalau waktu berstatus pelajar dahulu banyak gambar-gambar kenangan bersama kawan-kawan sekelas dan sebilik tapi setelah ada anak berderet ni...situasi berlainan pula.

Menyertai kumpulan marhaban dan bacaan Ya-Sin di taman menjadi pengisian ilmu ibu-ibu di tempatku.

Mempunyai ahli seramai 27 orang dan kesemuanya adalah status ibu (emak).

Adala gambar yang dapat dikongsikan di sini....kalau sejak akhir-akhir ni aku banyak menyendiri berblog..

Untuk tatapan pada yang sudi menatap...ngeh..ngeh..ngeh..





4 ulasan:

hainom OKje berkata...

Baguskan mcm tu aktif taman hang La...tempat aku , mmg tak delah...z
Syok jugak sesekali

nor laila berkata...

hainom OKje, kalau nak diikut memang tak terikut juga Nom, kalau nak tahu jemputan marhaban 2 minggu lepas berturut-turut selama 3 hari...diikutkan memang letih tau Nom, kalau nak tinggalkan rumah pun kerja-kerja di rumah perlu BERES kan kan kan hehe...

izan mama mia berkata...

wah thn depan saya stay terus kat gerik..boleh joint semua nie..bestnyer..kak laila masih di gerik ker ??..boleh jumpa nnt..hehehe

nor laila berkata...

izan, "confirm" dah ke izan....izan nak duduk kat mana tu...kalau dah pindah nanti jangan lupa "inform' tau...