SELAMAT BERKUNJUNG KE HALAMANKU...

Jumaat, 8 Mac 2013

CEPAT ATAU LAMBAT N3 MESTI



Sebenarnya pagi tadi lagi nak bersiaran...tapi ada tetamu nak datang...kawan sepengajian di Taman...dia nak  pergi umrah cuti sekolah hujung bulan ni...sepatutnya aku yang menziarah dia tapi sebaliknya...seronok jumpa orang yang pergi umrah....muka pun nampak tenang dan damai je...

Gambar dia ada dalam gambar kumpulan marhaban yang aku siarkan sebelum ni...bukan dalam gambar yang ramai-ramai tu...tapi gambar yang di depan pelamin anggun tu...

Disebabkan hari dah petang sekarang..dan dah masuk waktu asar...aku tak dapat nak bercoletah panjang (macam la selalu sangat N3 panjang-panjang)...jadinya...aku berhenti kat sini je...apa-apa pun ucapan yang di atas tu....amat bermakna sekali untuk semua rakan-rakan follower aku...as salam...

14 ulasan:

Ratu Hatiku berkata...

Saya pun lmbt buat N3 hrni :)
Selamat hari wanita juga :D

izan mama mia berkata...

selamat hr wanita juga...mg nnt tiba pula giliran nk tunaikan umrah pula..in shaa allah

ahkakbatik berkata...

selamat Jumaat juga buat Laila. teringin juga nk pi umrah... insyaAllah nnti kita semua sampai juga ke rumahNya.

Nastyna berkata...

Selamat hari wanita ;)
Hahaa tu la kan terbalik, takper yang penting jumpa jugak kan, tak kisah la saper visit saper, u pun dalam pantang pun lagi.

MyFreeMinded berkata...

Dulu saya rajin gak ke blog akak, tapi lama dah tak menjengah, nak kena check kat blog list ni. Selamat Hari Wanita kak.

Nora Karim berkata...

Selamat hari wanita juga... (walaupun dah lepas... :p )

nor laila berkata...

Ratu Hatiku, wanita solehah adalah perhiasan yang baik..

nor laila berkata...

Izan, kalau dah cukup simpanan apa salahnya kan..umrah bila-bila nak pergi boleh je...asal bijak mencari agensi yang uruskannya...

nor laila berkata...

Linda, bila rancang nak pergi tu..

nor laila berkata...

MJ,kawan tu dah masuk kali ke 2 pergi umrah, baru je lepas pergi umrah tahun lepas...tahun lepas kak yang jumpa dia..aleh-aleh kali ni dia jumpa kak...

nor laila berkata...

MyFreeMinded, tu la...macam dah lama dah kita tak berblog..terima kasih..sudi-sudikan jenguk kak semula...

nor laila berkata...

Nora Karim, kitalah wanita yang akan menjadi peneraju hari kita tu..

hainom OKje berkata...

kawan baiklah tu....

nor laila berkata...

hainom, kawan yang dikenali duduk di gerik ni..