SELAMAT BERKUNJUNG KE HALAMANKU...

Sabtu, 9 Mac 2013

JENGUK ANAK


Hujung Minggu lepas baru jumpa......

Aleh-aleh hujung minggu ni Abang ajak jenguk lagi....

Gambar tu gambar anak sulungku bersama-sama rakan-rakan seperjuangannya sewaktu bercuti ke Pulau Langkawi selepas peperiksaan umum UPSR mereka....sekarang ni masing-masing dah terpisah mengikut haluan sekolah menengah masing-masing...merekalah bakal menerajui kepimpinan negara nanti...InsyaAllah...

15 ulasan:

izan mama mia berkata...

dah ada anak bujang dah...sama cam OKJE

Nora Karim berkata...

bestnya anak dah besar...

MyFreeMinded berkata...

Ala, something wrong somewhere dengan komputer ni, kat sini pun tak kuar gambarnya. :)

MyFreeMinded berkata...

Sama kes gak kat n3 OKje, dah on off tapi tak kuar gak gambar. :(

mama maman aka yana berkata...

dah remaja, tak lama lg jadi bujang teruna tang-tang, tak lama lg dpt menantu.. hehe

nor laila berkata...

Izan, anak OKje besar lagi daripada anak saya..anak OKje lahir dulu....OKje kahwin dulu daripada saya..berblog pun OKje mula dulu daripada saya...hehe,Okje menang..

nor laila berkata...

Nora, alhamdulillah..anak semakin membesar..

nor laila berkata...

Nora, alhamdulillah..anak semakin membesar..

nor laila berkata...

MyfreeMinded,kadang-kadang komputer buat perangai semacam tu jugak..

nor laila berkata...

MyfreeMinded,kadang-kadang komputer buat perangai semacam tu jugak..

nor laila berkata...

Mama maman aka yana, suatu perjalanan kehidupan yang kita sendiri tidak akan tahu adakah kita akan melaluinya..semoga Allah memberikan usia panjang yang berguna untuk semua...

Kesuma Angsana berkata...

lama2 nanti oklah die tu!

hainom OKje berkata...

La...ni bukan dia yg homesick ko pulak yg hostel sick heheh

nor laila berkata...

KA, semoga begitulah hendaknya..Aamiiiin.

nor laila berkata...

hainom, kalau hostel sick tu awak la orangnya kot sebab tiap-tiap minggu jenguk SA di hostelnya...almaklumla...kan di sana tempat jatuh cinta pertemuan pertama..haha