SELAMAT BERKUNJUNG KE HALAMANKU...

Ahad, 23 Disember 2012

KALAU SUDAH JODOH PERKENALAN

Nak menggenapkan bersiaran hari ni....untuk siaran yang ke 60 setelah beberapa bulan berblog.

Apa nak ditulis ni.....macam ni la...sejak aku mula-mula pegang laptop hakmilik sendiri ni...aku telah diperkenalkan oleh sifu yang mengajar mendaftarkan laman sosial ni....Puan Azlita masam manis...eh bukan puan azlita ni sifu laman sosial aku...sifu laman sosial aku adalah anak jiran sebelah yang seorang penuntut master di UPM dalam bidang sains pemakanan.

Aku telah disyorkan oleh sifuku dulu untuk selalu melawat blog Azlita masam manis...tapi aku buat macam tak perasan je...sampai masanya semalam...bukan niat aku nak terjah blog dia...tapi aku telah terjumpa blog dia yang tujuan asalku nak tengok laman seni hiasan dalaman rumah...lepas aku tengok dan baca barulah aku terperasan yang laman blog itu adalah laman blog Azlita masam manis....blog dia ni sebenarnya banyak berkisar tentang dunia masakannya....gambar-gambar yang dia ambil dan terbitkan pun sangat berkesan...siap dengan resepi menu masakannya juga...

Itu la agaknya ye...kalau dah jodoh tu ye....ke mana nak pergi pun aleh-aleh terserempak juga....aku baru je mula ikut dia dan tegur sekali je....tak tahu la dia sambut ke tak teguranku itu...orang dah terkenal sampai 7 ribu lebih pengikut....kalau dia sempat terperasan teguranku...adala jodoh perkenalan nanti...(tak sabar menanti)

4 ulasan:

hainom OKje berkata...

Nampaknya dah semakin hebat sekarang ni!he..he...

nor laila berkata...

berkat dorongan awak juga...hehe

izan mama mia berkata...

ehe..add laa saya sama kat fb...ehe

nor laila berkata...

izan mama mia, nanti saya cari fb izan, apa nama fbnya..