SELAMAT BERKUNJUNG KE HALAMANKU...

Khamis, 4 Disember 2014

SEMANGAT BLOGGER

Alhamdulillah

Masih ada kesempatan untuk kembali bersiaran di pagi Khamis 

Dek kerana sokongan moral daripada bloggers hebat yang singgah dan meninggalkan komen-komen + + + semalam

Terima kasih Sahabatku

Walau jauh namun dekat di hati

InsyaaAllah musim cuti sekolah ni dapat lah bersiaran semula walaupun banyak duri ranjau perjalanan blogku ini

Bukan mudah nak menggodek-godek pc ni yang sudah pun habis tempoh warranty

Entah di mana pula silapnya nak kena bawa ke klinik jugak nampaknya pc ni

Hari tu charges breakdown sekarang dah tukar yang baru

ni pulak macam-macam kejadian yang timbul 

rasa nak berhenti je jadi blogger tapi sayang nak tinggalkan dunia penulisan yang sudah sebati dalam badan ni

doakan lah semoga masalah-masalah ni nanti ada penyelesaiannya 

walaupun n3 entah apa-apa menulis ikut gerak hati namun aku bahagia

 Semoga aku dapat berbicara lagi di sini

nak buat checking kat mana punca pc ni buat hal kali ni

bye.....jumpa lagi

wassalam

 

4 ulasan:

Farah Waheda Wahid berkata...

semoga segalanya dipermudahkan....

Nurzakiah Hanum berkata...

amin

nor laila berkata...

Farah kak tak boleh nak buat komen dlm rumah farah apa kes ye apa-apa pun kak singgah lama kat rumah farah tadi terpesonan tengok gaya ash salam peluk cium kat dia ye

nor laila berkata...

Anum tak balik kuala selangor ke anyway tq atas aamiiiin nya.